Jocuri Online   Joacă Squid Game - K Games Challenge

  Mărește pe Tot Ecranul

Perfect Cake Master

Sportbike Drive

Agumo 2

Centaur Memory Match

Sonic Dress Up

Wolverine Easter Egg Games

  Embed          Tot Ecranul

Cum să joci


Bună! Ai auzit de filmul Squid Game? Acest joc se bazează pe jocurile din acel film și se numește K Games Challenge. Este un joc în care vei putea juca mai multe jocuri diferite, cum ar fi Green Light and Red Light, Honeycomb Toffee, Tug of War, Marbles, Stepping Stones și SP Game. Toate aceste jocuri au reguli simple de arcade și vor fi controlate cu ajutorul tastaturii și mouse-ului. În fiecare joc, vei avea de înfruntat adversari AI, care îți vor fi deosebit de greu de învins, așa că trebuie să fii cu ochii în patru. De exemplu, în jocul cu Marbles, va trebui să arunci marmura în gaura din pământ în șase încercări. Vei putea trece la nivelul următor doar dacă îți reușește să arunci marmura în zona verde. Scopul tău este de a câștiga toate jocurile într-un timp limitat. În acest fel, vei fi considerat un mare câștigător! Mult noroc!Instrucțiuni

Pentru a te deplasa în joc, trebuie să apeși pe ecranul dispozitivului mobil sau să folosești touchpad-ul mouse-ului și să faci un gest de atingere rapidă (tap). Apoi, trebuie să tragi degetul de pe ecran și să-l glisezi în direcția dorită, stânga sau dreapta, sus sau jos. Prin aceste gesturi de tap și slide, vei putea controla personajul jocului și să-l miști în locul în care vrei să ajungă. Este o modalitate ușoară și intuitivă de a juca jocul și este folosită frecvent în jocurile pentru dispozitivele mobile.Specificații

  • Usor de jucat
     

Așadar, multe alte jocuri puteți juca!

Mai multe jocuri  

Încorporați și partajați

Încorporați jocurile noastre în site-ul dvs. și partajați jocuri pe rețelele sociale.


       

Jocuri Online și Desene animate

Bun venit pe cel mai nou portal cu desene animate și jocuri online, și anume pe JocuriLand.ro. După cum bine știți, semnificația site-ului "Jocuri Land" este semnificativă pentru acest portal, astfel încât aici am încercat să creăm un tărâm al jocurilor și al desenelor animate online. Site-ul este structurat pe 3 mari categorii, însă deocamdată doar două active: jocuri online și desene animate online. Prima categorie se numește Tărâmul Jocurilor Online și este plină de jocuri online unde ne-am hotărât să îți oferim un loc pentru a te juca în liniște. În cazul în care dorești un anumit joc online, poți depune o cerere către noi, iar noi îți aducem jocurile online dorite; această opțiune se adresează și categoriei cu Desene Animate, unde dorim să vă oferim cele mai frumoase desene animate online dublate în limba română sau unele traduse în limba română. Vizionarea de desene animate care fac parte din desenele copilăriei este gratis și complet gratuită. Zilnic adăugăm noi desene animate pentru tine în speranța că vom reuși să creăm un spațiu perfect pentru vizionarea de desene animate online. Pentru mai multe desene animate, vă rugăm să ne contactați și să ne sugerați noi categorii cu desene animate pentru copii atât pentru fete cât și pentru băieți pe care le vom adăuga. Cea de-a doua secțiune este dedicată desenelor animate online, iar acolo vei putea urmări cele mai noi episoade din preferatele seriale, filme cu desene animate. Dacă dorești să adăugăm o categorie nouă de desene animate, va trebui să depui o cerere, iar noi o vom lua în considerare, deoarece dorim ca aceste desene animate să fie pe placul vostru. De asemenea, Tărâmul Jocurilor și al Desenelor Animate are o secțiune specială pentru tine, și anume secțiunea unde îți poți crea propriul tău joc online. Depune o cerere, iar noi vom încerca să îți creăm propriul joc chiar cu tine drept personaj principal. Vă mulțumim că ați ales să vă petreceți timpul liber alături de noi, să vizionați cele mai noi desene animate online și să vă jucați cele mai tari jocuri online; sperăm să ne revedem curând, salutare! Descoperă toate jocurile!

Despre noi!

Suntem o casă de editare care publică mii de jocuri ce pot fi jucate online în orice moment și gratuit. Colecția noastră de jocuri include genuri precum multiplayer, arcade, aventuri, .io, puzzle-uri, jocuri de împușcături și multe altele. Aceste jocuri vă vor menține captivați și distrați pentru mult timp. Simțiți-vă liberi să vă bucurați și nu uitați să împărtășiți cu alții.

Fiecare joc este gratuit!

Oferim un nivel superior de divertisment, puteți juca orice jocuri doriți pe portalul nostru. De asemenea, puteți să împărtășiți aceste jocuri cu prietenii dvs., ba chiar puteți juca și jocuri multiplayer.

Bucurați-vă de distracție!

Platforma noastră este sigură și securizată. Vă puteți bucura de șederea aici jucând jocuri multiplayer sau jocuri pentru un singur jucător. Avem o colecție uriașă de jocuri disponibile doar pe portalul nostru.

Jocuri Online