MISIUNE IMPORTANTA - JOCURI CU POMPIERI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
MISIUNE IMPORTANTA - JOCURI CU POMPIERI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Misiune importanta: Bine ai venit la noul joc cu pompieri, in care vei avea ocazia sa iti exersezi talentele de pilot pe un avion al pompierilor. Se pare ca ai fost angajat direct ca si pilot, caci este o misiune periculoasa, si nu multi vor sa se ocupe de acest post, caci nu vor sa isi piarda viata. Asa ca tu ai fost acceptat, si acum ai parte de prima ta misiune, in care va trebui sa le demonstrezi celor care te-au angaat ca au luat decizia corecta, si ca nu trebuie sa regrete faptul ca te-au angajat atat de repede. Tot ce trebuie sa faci este sa conduci avionul deasupra incendiilor, si apoi sa torni apa peste locurile in care focul a cuprins cladirile. Ai astfel ocazia sa salvezi multe vieti, si multe bunuri materiale, si sa ajungi un adevarat erou, care va fii apreciat de toti locuitorii, poate vei deveni chiar cel mai popular cetatean. Suna bine, nu--i asa? Apuca-te de treaba, si vezi daac acesta este jobul potrivit pentru tine.

Instructiuni: Foloseste mouseul pentru a conduce avionul.

Cuvinte cheie: Jocuri cu Pompieri, jocuri cu pompieri smurd, jocuri cu pompieri si salvare, jocuri cu pompieri iveco, jocuri cu pompieri salvatori, jocuri cu pompieri in misiune, jocuri cu pompieri 2012, jocuri cu pompieri noi, jocuri cu pompieri pentru copii, jocuri cu pompieri in actiune, jocuri cu pompieri de stins focul, jocuri cu pompieri care salveaza oameni, jocuri cu pompieri 3d, jocuri cu avion pompieri, jocuri cu pompieri in avion,

Camioane in misiune Avioane In Misiune Misiune totala Ben 10 - Misiune cu Motocicleta Misiune Imposibila Misiunea S.W.A.T.

Publicitate

Punctaj: 57%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai