DESENEAZA PUIU DE GAINA - JOCURI DE DESENAT
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
DESENEAZA PUIU DE GAINA - JOCURI DE DESENAT - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Deseneaza Puiu de Gaina: Un joc foarte interesant si frumos cu un pui mic de gaina pe care va trebui sa il desenezi, sa ii dai viata si in acest mod sa incerci sa ajungi sa gasesti toate posibilitatile astfel incat sa ii creezi un contur care sa il reprezinte, deoarece doar in acest mod vei reusi sa ajungi sa castigi puncte important in clasamentul jocurilor precum si alaturi de prietenii nostrii care se lupta sa ajunga in fruntea jocurilor. Uneste fiecare punct pe care-l ai si care este enumerat cu cate o cifra si in acest mod va trebui sa compui imaginea pe care o ai. Creionul pe care ti-l alegi poate sa fie unul de culoare inchisa, negru sau de asemenea poate sa fie verde, albastru sau rosi.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa trasezi cat mai repede toate aceste linii dintre punctele pe care le ai in fata ta asta insemnand ca vei vedea puiul de gaina jucandu-se alaturi de fratii lui.

Cuvinte cheie: jocuri cu gaini, jocuri cu gaini si pui, jocuri cu pui de gaina, jocuri cu pasari, jocuri de desenat gaini, jocuri de desenat pui de gaina, jocuri de desenat pasari, jocuri de desenat animale, jocuri de desenat zburatoare, jocuri de desenat usoare, jocuri de desenat pas cu pas, jocuri de desenat si de colorat, jocuri de desenat cu creionul, jocuri de desenat gratuite, jocuri de desenat de copii mici,

Deseneaza Foca Deseneaza Broscuta Deseneaza Iepurasul Delfini de Desenat Tom de Desenat Caini de Desenat

Publicitate

Joaca Online: Deseneaza Puiu de Gaina

Cele mai noi jocuri Cele mai tari jocuri Cele mai votate jocuri

Punctaj: 0%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai