PESTISORI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PESTISORI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Pestisori de Desenat: Noul joc cu pesti de desenat este dedicat in mod special copiilor mici carora acest pestisor le aminteste de Nimo din desenele animate disney, astfel incat sa reusesti sa il desenezi pe acesta in cel mai sucrt timp intr-un mod cat mai bine si mai priceput. Mare grija la modul in care ajungi sa unesti primele numere deoarece acestea vor trebui unite cat mai bine, mai repede deoarece pestele de acvariu doar in acest mod va putea prinde viata si astfel vei reusi sa creezi cei mai frumosi pesti pe care vei fi punctat in functie de rapiditatea precum si de cat de frumos va fi la sfarsit desenul cu pestisorul de aur care are niste ochi superbi, foarte mari si draguti. Pune-ti mintea la contributie si incearca sa desenezi toate aceste imagini in cel ami scurt timp posibil.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa trasezi linii intre punctele pe care le ai astfel incat sa ajungi in cel mai scurt timp la finalul nivelelor de dificultate.

Cuvinte cheie: jocuri cu pesti, jocuri cu pesti de colorat, jocuri cu pesti frumosi, jocuri cu pesti de acvariu, jocuri cu pesti draguti, jocuri cu pesti de colorat, jocuri cu pesti de pictat, jocuri de desenat cu pesti, jocuri de desenat amfibieni, jocuri de desenat frumoase, jocuri de desenat de copii, jocuri de desenat pentru copii, jocuri de desenat tari, jocuri de desenat 2012, jocuri de desenat noi, jocuri de desenat cu creionul, jocuri de desenat pas cu pas, jocuri de desenat cu puncte, jocuri de desenat cu linii, jocuri de desenat imagini, jocuri de desenat poze,

Jerry de Desenat Tom de Desenat Mickey Mouse de Desenat Pesti de Desenat Elefanti de Desenat Dinozauri de Desenat

Publicitate

Punctaj: 60%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai