URSI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
URSI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Ursi de Desenat: Deseneaza chiar acum ursii pe care ii avem in noul joc online de copii in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si in acelasi timp sa incerci sa gasesti cele mai bune solutii astfel incat sa ajungi sa ai in fata ta cel mai frumos urs alb posibil desenat si creat chiar de tine. Ceea ce este cel mai greu va fi sa pornesti de la primele numere, cifrele cele mai mici si in acest mod sa reusesti sa desenezi ursul brun deoarece doar in acest mod vei putea trasa liniile dintre punctele care creaza scheletul ursului din acest nou joc de desenat ursi oferit in mod gratis si complet gratuit. Dupa ce reusesti sa desenezi acest animal poti incepe prin colorarea sau desenarea celorlalte animale intr-un mod la fel de interesange, ingenios si special cum ai facut-o pana acum. Mare grija la diferitele probe de dificultate pe care va trebui sa le treci intr-un timp cat mai scurt.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa unesti toate aceste puncte si numere astfel incat sa dai viata acestui ursulet de catifea prins in momentul in care se plimba prin natura.

Cuvinte cheie: jocuri cu ursi, jocuri cu ursi de colorat, jocuri cu ursi de pictat, jocuri cu ursi de desenat, jocuri cu ursi mari, jocuri cu ursi albi, jocuri cu ursi bruni, jocuri de desenat animale, jocuri cu animale, jocuri de desenat ursi, jocuri de desenat usoare, jocuri de desenat frumoase, jocuri de desenat pentru copii, jocuri de desenat de copii mici, jocuri de desenat pt copii, jocuri de desenat gratis, jocuri de desenat gratuite, jocuri de desenat pas cu pas,

Jerry de Desenat Tom de Desenat Mickey Mouse de Desenat Pesti de Desenat Elefanti de Desenat Dinozauri de Desenat

Publicitate

Punctaj: 70%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: simona 113:51 05.05.2013

Membru: DA

Comentariu: de bebelusi este acest joc.dar frumos