FLUTURI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
FLUTURI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Fluturi de Desenat: Noul joc cu fluturi colorat este un joc in care va trebui sa iti pui mintea la contributie in cazul in care vrei sa ajungi sa fi unul dintre cei mai buni desenatori al acestor peisaje din natura. De data aceasta am decis sa iti oferit un joc in care va trebui sa desenezi fluturii jucausi care se afla intr-o padure, insa nu cum vrei tu, ci dupa animite reguli de desenat astfel incat imaginea, fluturele precum si fluturii grupului sa iasa exact ca in realitate, cat mai adevarati. Mai intai va trebui sa unesti primele numere, cifre ale acestei poze si astfel sa incerci sa desenezi si a colorezi cat mai bine aceste imagini deoarece la sfarsitul jocurilor tu vei fi cel care va fi recompensat cu puncte bonus pentru fiecare miscare pe care ai facut-o.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa iei creionul in mana, dupa care va trebui sa continui peisajul pana reusesti sa ajungi la finalul nivelelor de dificultate.

Cuvinte cheie: jocuri cu fluturi, jocuri cu fluturi de desenat, jocuri cu fluturi de colorat, jocuri cu fluturi de pictat, jocuri cu fluturi frumosi, jocuri cu fluturi in natura, jocuri cu fluturi pentru coii, jocuri de desenat insecte, jocuri de desenat fluturi, jocuri de desenat simple, jocuri de desenat usoare, jocuri de desenat cu creionul, jocuri de desenat 2012, jocuri de desenat fluturasi, jocuri de desenat imagini, jocuri de desenat pas cu pas, jocuri de desenat tari, jocuri de desenat pentru copii mici, jocuri de desenat pentru bebe,

Jerry de Desenat Tom de Desenat Mickey Mouse de Desenat Pesti de Desenat Elefanti de Desenat Dinozauri de Desenat

Publicitate

Punctaj: 88%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: sorina 119:20 16.03.2013

Membru: DA

Comentariu: imi place