DINOZAURI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
DINOZAURI DE DESENAT - JOCURI DE DESENAT - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Dinozauri de Desenat: Dinozaurii prezenti in aceste jocuri sunt printre cei mai vechi, mai batrani si mai interesanti dinozauri care au aparut pe planeta noastra cu milioane de ani in urma. In noul joc de copii va trebui sa iti dai silinta sa desenezi cat mai bine, sa colorezi dupa care sa pictezi aceste specii de dinozauri istorice care au facut istorie de-a lungul anilor. Indiferet ca vorbim despre dinozauri care erau carnivor sau ierbivori va trebui sa iti dai silinta sa desenezi cat mai bine aceste specii si astfel sa scoti la iveala cele mai reusite dintre desenele si imaginile pe care le ai prezentate in noul joc. Unesti fiecare dintre acest punct pornind cu numarul sau cifra care este inferioasa si astfel vei ajunge sa desenezi o intreaga poza a dinozaurilor prezenta chiar in acest nou joc.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa trasezii linii si sa unesti punctele astfel incat sa dai viata acestor dinozauri.

Cuvinte cheie: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri de desenat, jocuri cu dinozauri de colorat, jocuri cu dinozauri de pictat, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri 2012, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri istorici, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri mari, jocuri de desenat cu dinozauri, jocuri de desenat dinozauri, jocuri de desenat usoare, jocuri de desenat simple, jocuri de desenat de copii, jocuri de desenat pentru copii, jocuri de desenat frumoase, jocuri de desenat noi, jocuri de desenat gratis, jocuri de desenat gratuite, jocuri de desenat cu creionul, jocuri de desenat animale, jocuri de desenat animale domestice, jocuri de desenat animale salbatice, jocuri de desenat in natura,

Dinozauri 3D Dinozauri Rex Dinozauri de Foc Dinozauri care se Lupta Dinozauri Roboti Dinozauri Triceratops

Publicitate

Punctaj: 57%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: lorena si maria 117:22 07.04.2013

Membru: DA

Comentariu: naspa oribil

Nume: biana 218:48 24.01.2013

Membru: DA

Comentariu: cenaibi