DESENAZA CU BILUTA - JOCURI DE DESENAT
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
DESENAZA CU BILUTA - JOCURI DE DESENAT - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Desenaza cu Biluta: Un super joc in care va trebui sa iti pui imaginatia la contributie precum si stiritul de artist si de arhitect astfel incat de data aceasta vei avea de desenat un traseu al unei bilute micute care va trebui sa ajunga cat mai repede la finalul nivelelor de dificultate insa doar dupa traseul pe care il trasezi tu. Mai inati va trebui sa trasezi primele drumuri pe unde aceasta bila sa ajunga la cubul cel rosi, iar in functie de rapiditatea cu care te misti precum si modul in care reusesti sa trasezi aceste trasee astfel incat bila sa ajunga la destinatia finala vei fi recompensat pe masura si vei castiga din ce in ce mai multe puncte bonus, ajungand in varful clasamentului jucatorilor. Obtine cat mai repede un punctaj maxim in fiecare nivel de dificultate si incearca astfel sa dobori toate recordurile stabilite de prietenii tai de pe JocuriLand.ro.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa trasezi drumul bilutelor si sa incercis a treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai.

Cuvinte cheie: jocuri de desenat cu bila, jocuri de desenat cu bile, jocuri traseaza drumul, jocuri de punct cu punct, jocuri de desenat drumuri, jocuri cu bila si cubul, jocuri trage linii,

Jerry de Desenat Barbi de Desenat Deseneaza Foca Caini de Desenat Tom de Desenat Dinozauri de Desenat

Publicitate

Punctaj: 63%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai