TRENURI SI PODURI 2 - JOCURI CU TRENURI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
TRENURI SI PODURI 2 - JOCURI CU TRENURI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Trenuri si Poduri 2: Un nou joc cu trenuri si poduri in care va trebui sa conduci un marfar pe aburi, foarte puternic si mare care are multe vagoane in spatele acestuia si pe care va trebui sa il directionezi mereu in directiile corespunzatoare deoarece doar asa poti castiga toate nivelele de dificultate precum si punctele bonus fiecarui traseul pe care il ai de indeplinit. Podurile pe care va trebui sa le construiesti sunt destul de grele si de complicate, deoarece nu orice viaduct peste o prapastie sau o cascada va fi indeajuns de rezistent pentru sustinerea trenurilor de marfa. Acest tren vei observa ca nu va avea doar un singur vagon, acesta va fi plin de vagoane, iar greutatea acestora este destul de mare. Viteza pe care o poti controla va trebui sa fie adaptata traseului in sensul ca nu vei putea trece peste sinele podurilor cu o viteza mare, astfel incat sa se rupa sau sa se produca o catastrofa.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci trenul marfar, iar de la mouse va trebui sa controlezi fiecare miscare a acestuia pentru a ridica podul peste care sa treci.

Cuvinte cheie: jocuri cu trenuri si poduri, jocuri cu trenuri si viaducte, jocuri cu trenuri de construit poduri, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri de pasageri, jocuri cu trenuri cu oameni, jocuri cu trenuri de calatori, jocuri cu trenuri cfr, jocuri cu trenuri tari, jocuri cu trenuri mari, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri de epoca, jocuri cu trenuri romanesti, jocuri cu trenuri 3d, jocuri cu trenuri care cara, jocuri cu trenuri care cara oameni, jocuri cu trenuri de transportat oameni, jocuri cu trenuri interesante, jocuri cu trenuri pe sine, jocuri cu trenuri de condus, jocuri cu trenuri faine, jocuri cu trenuri de demult, Viaduct Designer,

Trenuri si Poduri LEGO TRENURI Trenuri de Marfa Trenuri de Marfa 2 Trenuri de Marfa 3 Trenuri de Marfa 4

Publicitate

Punctaj: 76%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai