TRENURI ROLLERCOASTER - JOCURI CU TRENURI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
TRENURI ROLLERCOASTER - JOCURI CU TRENURI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Trenuri RollerCoaster: Un super joc cu trenuletele RollerCoaster in care va trebui sa conduci acestea cat mai bine, insa ceea ce conteaza este sa legi de locomotiva trenului cat mai multe vagoane cu trenuri cu pasageri precum si cu copii si oameni care vor sa se distreze in caruselele jocului. Mare grija la modul in care reusesti sa conduci trenurile RollerCoaster pline cu copii si oameni pe care va trebui sa ii transporti pe sinele care realizeaza traseul acestui carusel RollerCoaster. Nu te accidenta in momentul in care mergi cu acest tren puternic de mare viteza sa nu te lovesti de diferitele obstacole si ceea ce conteaza sa prinzi din ce in ce mai des cate un record de viteza care te va face sa ajungi in fruntea clasamentului jucatorilor in cel mai scurt timp posibil. Copilasii din acest carusel Roller Coaster care vor sa se distreze in parcul de distractie pentru copii abia asteapta cursa trenului de mare viteza.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci acest super tren de viteza asemanator cu sageata albastra care va rula foarte repede impreuna cu pasagerii trenului.

Cuvinte cheie: jocuri cu trenuri RollerCoaster, jocuri cu RollerCoaster, jocuri cu carusele RollerCoaster, jocuri rollercoaster rush, jocuri rollercoaster rush 2, jocuri rollercoaster 2, jocuri roller coaster 3d, jocuri roller coaster revolution, jocuri rollercoaster viteza, jocuri cu trenuri de viteza, jocuri cu trenuri rapide, jocuri cu trenuri de mare viteza, jocuri cu trenuri pentru persoane, jocuri cu trenuri de transport oameni, jocuri cu trenuri cu oameni, jocuri cu trenuri cu pasageri, jocuri cu trenuri de pasageri, jocuri cu trenuri de calatori, jocuri cu trenuri cu calatori, jocuri cu rollercoaster, jocuri cu carusele, jocuri cu caruseluri, jocuri cu carusele 999, jocuri cu carusele 999 gratis, jocuri cu carusele 999 rollercoaster, jocuri cu carusele 2012, jocuri cu carusele de groaza, jocuri cu carusele 3d,

LEGO TRENURI Trenuri de Marfa Trenuri de Marfa 2 Trenuri de Marfa 3 Trenuri de Marfa 4 Trenuri de Marfa 5

Publicitate

Punctaj: 62%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai