GOLF DE IARNA - JOCURI CU PHINEAS SI FERB
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
GOLF DE IARNA - JOCURI CU PHINEAS SI FERB - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Golf de iarna: Iata ca acesti doi frati nazdravani, vedete de televiziune in lumea desenelor animate, au decis sa profite si de aceasta zi de iarna, si sa faca ceva captivant si interesant, caci ar vrea sa mai alunge plictiseala de stat in casa. Asa ca, deoarece vor sa isi aduca aminte de minunatele zile de vara, cand jucau golf prin curte, au decis sa isi construiasca si acum un teren, chiar daca zapada este foarte mare. Asa ca s-au apucat de treaba, si in cateva ore, terenul era pregatit. Tot ce le mai ramane de facut este sa se distreze, dar s-au gandit sa te invite si pe tine, caci stiu ca iti place sa-ti petreci timpul cu ei. Poti sa te joci cu unul din ei, sau sa ii pui sa joace unul impotriva celuilalt. Nu mai sta pe ganduri, si distreaza-te, caci imediat se intuneca!

Instructiuni: Foloseste sagetile pentru a fixa tinta, si pentru a stabili puterea, iar apoi tastele SPACE sau ENTER pentru a lovi.

Cuvinte cheie: jocuri cu Phineas si Ferb, jocuri cu phineas si ferb in a 2 dimensiune, jocuri cu phineas si ferb in a doua dimensiune disney channel, jocuri cu phineas si ferb 2, jocuri cu phineas si ferb 2012, jocuri cu phineas si ferb 3d, jocuri cu phineas si ferb disney, jocuri cu phineas si ferb 2d, jocuri cu phineas si ferb disney channel, toate jocurile cu phineas si ferb, jocuri cu phineas si ferb noi, jocuri phineas si ferb, jocuri cu fineas si farb, jocuri cu phineas si ferb de iarna, jocuri cu phineas si ferb golf,

Moda de Iarna Flinstones Golf Tractoare de Iarna Golf cu Phineas si Ferb Jocuri Cu Parcari Iarna Pompieri in iarna

Publicitate

Punctaj: 76%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai