BEN 10 ALEARGA - JOCURI DE AVENTURA
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
BEN 10 ALEARGA - JOCURI DE AVENTURA - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Ben 10 Alearga: Alearga alaturi de cel mai sunoscut super erou intr-un super joc deosebit de haios si de distractiv in care va trebui sa te feresti de toate obstacolele ce iti apar in cale in momentul in care alergi dintr-un colt intr-altul. Fii cat mai chipzuit cu toate miscarile pe care le faci astfel incat sa reusesti sa ajungi la capatul curselor chiar si daca aceasta cursa este mai speciala pentr ben ten si se desfasoara intr-o pestera plina de obstacole si obiecte ce te incurca sa castigi aceasta intrecere sportiva. Ai mare grija la foc, la apa, deoarece pe cum treci de nivele si mergi de la nivelul usor pentru copii mici spre cele mai mari nivele asa reusesti sa iti maresti viteza pana nu vei mai reusi sa-l controlezi pe eroul nostru ben ten in super jocul cei poarta numele, Ben 10 Alearga.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa dai un click scurt pentru a sari putin si un click tinut mai mult apasat pentru a sari ben 10 din ce in ce mai mult.

Cuvinte cheie: jocuri ben 10 mic, jocuri ben 10 2012, jocuri cartoon network 2012, jocuri eun ben 10 run, jocuri alearga cu ben 10, jocuri ben 10 in pestera, ben 10 games online 2012,

Ben 10 pe Zapada Ben 10 pe Insula Ben 10 Motocross 3 Ben 10 Dragon Blaze Ben 10 pe Atv Pazal cu Ben 10

Publicitate

Punctaj: 63%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: KEVIN 121:17 21.09.2012

Membru: DA

Comentariu: ESTE UN JOC PLICTISITOR PROST ORIBIL JOC DE PE LUME DIN UNIVERS FACETIL MAI TARE