TETRIS PE BANDA - JOCURI DE LOGICA
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
TETRIS PE BANDA - JOCURI DE LOGICA - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Tetris pe Banda: Incearca chiar acum cel mai nou joc de tetris 3D in care va trebuie sa pozitionezi bucatile de tetris in cel mai rapid mod, in cel mai bun mod si anume in cele mai bune pozitii astfel incat sa reusesti sa spargi din ce in ce mai multe cuburi de tetris. Tetris-ul jocului este unul dintre cele mai educative jocuri, deorece iti dezvolta spiritul de observare, inteligenta observand aceste culori, iar in momentul in care primesti pe banda tetris-ului un cub de alta culoare va trebui sa renunti la el sau sa-l pui deoparte pentru a reusi sa nu pui cuburi de tetris de o culoare peste alta, deoarece scopul tau este sa le elimini si sa distrugi pe toate din toate nivelele de dificultate de la cele mai reduse pana la cele mai grele pentru adulti si copii isteti.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa coordonezi viteza cu care cat aceste bucati de tetris si sa schimbi pozitiile loc in noul joc de logica Tetris pe Banda.

Cuvinte cheie: jocuri de logica 2012, jocuri tetris 2012, jocuri cu tetris pentru copii mici, jocuri cu tetris pentru adulti, jocuri tetris pentru copii 2012, jocuri pentru adulti 2012, jocuri tetris 3d, jocuri 3d 2012, Warehouse Bricks,

Tetris Clasic LEGO TETRIS Zuma Tetris Melcul Bob 4 Amigo Pancho 2 Pisica in Jurul Lumii

Publicitate

Punctaj: 50%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: Eminiclip.ro 113:27 05.02.2012

Membru: DA

Comentariu: Destul de frumos acest joc!