CUPA CARTOON NETWORK - JOCURI FOTBAL
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
CUPA CARTOON NETWORK - JOCURI FOTBAL - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Cupa Cartoon Network: Incearca noul joc sportive cu Cupa Cartoon Network in care va trebui sa iti gasesti toti prietenii din desenele animate de pe Cartoon Network alaturi de care va trebui sa faci un pact si sa incerci sa obtii un rezultat din ce in ce mai bun la toate aceste meciuri pe care le ai. Mare grija la meciul de fotbal care tocmai incepe astfel incat personajele disney din desenele animate sunt foarte bine pregatite, reusesc impreuna sa te drubleze si sa iti ia mingea fugand cu ea in poarta si dandu-ti gol. Fiecare dintre cupele pe care va trebui sa le castigi iti vor duce puncte bonus asta insemna ca vei ajunge la finalul nivelelor de dificultate in cazul in care obtii punctajul maxim la fiecare meci al fotbalului cupal cartoon. Finn si jake fac o echipa deosebita imrepuna, Jhonny Brava precum si fetele Powerpuff sunt deosebit de rapide sburand peste terenul de fotbal si astfel ajungand la finalul nivelelor de dificultate in cel mai rapid mod. Alaturi de cartoon network cupa mondiala euro 2012 este poate cel mai mare premiu pe care ti-l pot oferi.

Instructiuni: Folosestete de W,A,S,D si SAGETI pentru a merge. Cand esti in atac, apasa pe X penru a suta, si Z pentru pase. Daca esti in aparare, apasa Z pentru a intra in alunecare si X pentru a schimba jucatorii.

Cuvinte cheie: cupa cartoon 2012, cupa cartoon network 2012, cupa cartoon, cupa carton, adevarata cupa cartun, cupa cartoon jocuri de fotbal, jocuri cupa cartoon network, jocuri cupa cartoon network 2012, jocuri cupa cartoon network 2, jocuri cu finn si jake, jocur fotbal, jocuri fotbal 2012, jocuri euro 2012, jocuri euro, jocuri fotbal euro 2012,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Punctaj: 84%

Iti place jocul?

DA! NU!
Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: alex 114:23 27.05.2013

Membru: DA

Comentariu: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Nume: ionut.ad 215:10 12.05.2013

Membru: DA

Comentariu: am batut cu 15 la 0 polonia.nu te mint

Nume: nm 314:53 12.05.2013

Membru: DA

Comentariu: mn

Nume: ionut.ad 414:41 12.05.2013

Membru: DA

Comentariu: hei eu bat mereu dupa 10 goluri . hei am uitat sa va spun aaammmm bbbbaaattttuuuttt cuuu 15 la 0 polonia desica ca cu echipa bambal.

Nume: ionut.ad 514:30 12.05.2013

Membru: DA

Comentariu: eu am batut cu 15 la 0 pe polonia