LUPTA MASINILOR - JOCURI CU MASINI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
LUPTA MASINILOR - JOCURI CU MASINI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Lupta Masinilor: Un nou joc cu masini in care va trebui sa conduci cat mai multe dintre masinile de atac pe care trebuie sa ti le inveti sa fie cat mai rele, sa mergi cat mai tare cu ele si sa incerci astfel sa castigi cat mai multe curse si intreceri ale super masinilor de bataie. Luptele masinilor vor fi destul de complicate avand in vedere puterea si viteza cu care se deplaseaza dintr-o parte in cealalta, dar pentru a castiga cat mai multe lupte si batalii va trebui sa iti iei avant si sa te accidentezi cu celelalte masini ce vin spre tine. Daca nu reusesti sa le distrugi va trebui sa scoti armele din remorca masinilor astfel incat vei avea posibilitatea sa le impusti in super jocurile Lupta Masinilor.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste masini, iar de la SPACE va trebui sa scoti armele periculoase si sa ataci cat mai multe masinute micute.

Cuvinte cheie: jocuri masini 2012, jocuri accidente masini, jocuri masini de lupta, jocuri provoaca accidente, jocuri masini transformers, jocuri impusca masinile, masini,

Lupta Insectelor X Men la Lupta Naruto la Lupta Timmy Turner la Lupta Avioane in Lupta Avioane de Lupta

Publicitate

Punctaj: 73%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: Seby 119:15 27.10.2012

Membru: DA

Comentariu: e tare jocul

Nume: emre 223:03 23.10.2012

Membru: DA

Comentariu: super tare!