BEN 10 ULTIMATRIX SCEPTER - JOCURI PENTRU COPII
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
BEN 10 ULTIMATRIX SCEPTER - JOCURI PENTRU COPII - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Ben 10 Ultimatrix Scepter: Incearca noua aventura a lui Ben Ten in care va trebui sa faci tot posibilul astfel incat sa reusesti sa il ajuti pe Ben 10 sa ajunga la finalul nivelelor de dificultate si in acelasi timp sa isi creeze o lume imaginara prin care sa ajunga la extraterestrii ce ii ameninta echipa de super eroi. Tu vei fi imbracat in cele mai puternice costume de gladiator si alaturi de armele tale letale printre care se enumera un pistol, o sabie, o armura, o vesta antiglont, cizme de cowboy precum si super puterile pe care le ai, va trebui sa incerci sa te descurci in mijlocul desertului si astfel sa depasesti din ce in ce mai multe probe de dificultate complexe si complicate, sarind peste obstacolele pe care le ai in cale si culegand super puterile de intreg jocul de la toate nivelele actiunii. Fereste-te de mumie, de ochiul cu multi ochi, si mai ales de dinozaurul x care vrea sa te omoare.

Instructiuni: cu tasta SPACE va trebui sa sari peste obstacole, iar de la mouse va trebui sa ataci cu sabia ta de razbunator intergalactic al noului joc Ben 10 Ultimatrix Scepter.

Cuvinte cheie: jocuri Ben 10 Ultimatrix Scepter, jocuri ben 10, jocuri ben 10 2012, jocuri ben 10 cu sabia, jocuri ben 10 vs monstrii, jocuri ben 10 vs extraterestrii, jocuri ben 10 in actiune, jocuri ben 10 contra monstri, jocuri ben 10 run, jocuri ben 10 alearga, jocuri ben 10 la lupta,

Ben 10 pe Zapada Ben 10 Alearga Ben 10 pe Insula Ben 10 Motocross 3 Ben 10 Dragon Blaze Ben 10 pe Atv

Publicitate

Joaca Online: Ben 10 Ultimatrix Scepter

Cele mai noi jocuri Cele mai tari jocuri Cele mai votate jocuri

Punctaj: 68%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: florina 108:05 19.05.2012

Membru: DA

Comentariu: e naspa