MASINI DE EPOCA - JOCURI CU MASINI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
MASINI DE EPOCA - JOCURI CU MASINI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Masini de Epoca: Masinile de epoca sunt printre cele mai cautate masini deoarece raritatea lor le face sa fie printre cele mai frumoase si mai tari masini. Fii cat mai atent, incearca astfel sa gasesti din ce in ce mai multe masini cat mai vechi, insa care sa functioneze cat mai bine, deoarece doar asa vei reusi sa castigi noile premii pentru masinile tale si astfel cu ttoii vom vedea cat de rapide, cat de puternice si totodata cat de frumoase sunt aceste masini ale epocii vechi. Mare grija deoarece aceste masini pot sa sara, iar tu o poti arunca in aer, poti zbura cu ele sus si sa culegi astfel toate punctele bonus ale jocului.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine noile masini de epoca si sa incerci sa duci la sfarsit toate nivelele jocului cu aceste Masini de Epoca.

Cuvinte cheie: jocuri cu masini 2012, jocuri cu masini vechi, jocuri de epoca, jocuri epoce, jocuri cu masina rosie, jocuri cu masina saltareata, jocuri cu masina zburatoare, jocuri cu masina care zboara, Rich Cars,

Lupta Masinilor Masini Uriase Pazal cu Masini Pazal Masini de Curse MASINI LEGO TRANSFORMERS CU MASINI

Publicitate

Punctaj: 83%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: daiana 120:38 24.11.2012

Membru: DA

Comentariu: este cel mai fain joc care lam vazut