AVIOANE DE CURSE - JOCURI CU AVIOANE
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
AVIOANE DE CURSE - JOCURI CU AVIOANE - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Avioane de Curse: Cursele cu avioane sunt unele dintre cele mai jucate jocuri cu navete spatiale in care va trebui sa iti pui la indemanare spiritul de competitor si astfel sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe campionate, intreceri si spectacole la care participi tu alaturi de toti ceilalti membrii. Fii cat mai atent, incearca sa prinzi zborul inaintea elicopterului, navetelor spatiale, a animalelor zburatoare, a pasarilor sau chiar a robotilor care sunt inscrisi in aceasta competitie. Ceea ce iti va da putere sa castigi intrecerea este adunarea punctelor bonus obtinute ca stelute de pe intreg circuitul jocului. Fii cat mai atent si incearca sa depasesti toate recordurile aeriene ale avioanelor de curse.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa tii apasat click stanga in cazul in care vrei sa decolezi, iar daca vrei sa aterizezi va trebui sa lasi de mouse, aceasi chestie o poti face si cu tasta SPACE in noile Avioane de Curse.

Cuvinte cheie: jocuri cu avioane 2012, jocuri cu avioane 2013, jocuri de curse, jocuri curse 2012, jocuri intreceri cu avioane, jocuri cu avioane si elicoptere, jocuri cu navete spatiale, Wacky Wings,

Avioane De Curse Curse cu Motociclete in Noroi Curse Formula 1 Curse de Karturi Curse cuTiruri Avioane la Aeroport

Publicitate

Punctaj: 83%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: adina 111:12 03.03.2013

Membru: DA

Comentariu: nu este fain numa pe leve 1 lam castigat pe 2 nu pot sa il trec