BAKUGAN INTENSIFICAREA MECHTANIUMULUI - JOCURI PENTRU COPII
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
BAKUGAN INTENSIFICAREA MECHTANIUMULUI - JOCURI PENTRU COPII - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Bakugan Intensificarea Mechtaniumului: Bakugan Intensificarea Mechtaniumului este primul joc cu animalele Bakugan in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si astfel sa inveti sa castigi luptele pe care le ai in noua aventura a jucatorilor. Fii cat mai atent la magiile, vrajile pe care le faci deoarece doar asa poti castiga toate aceste lupte si batai ce au inceput intre personajele animate bakugan. Incearca sa te bati cu toate puterile si fortele supra naturale pe care le ai deoarece doar asa vei reusi sa ajungi sa treci de toate nivelele de dificultate iar noi porti ti se vor deschide in fata creandu-ti astfel un regim special in Intensificarea Mechtaniumului.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa incerci sa creezi strategiile necesare astfel incat sa reusesti sa castigi luptele si atacurile pe care le ai impotriva bakuganilor noului joc Bakugan Intensificarea Mechtaniumului.

Cuvinte cheie: jocuri Bakugan Intensificarea Mechtaniumului, jocuri bakugan 2012, jocuri bakugan lupte, jocuri lupte cu bakugan,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Joaca Online: Bakugan Intensificarea Mechtaniumului

Cele mai noi jocuri Cele mai tari jocuri Cele mai votate jocuri

Punctaj: 76%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: andrei 112:21 24.04.2013

Membru: DA

Comentariu: bun

Nume: danut 219:15 12.03.2013

Membru: DA

Comentariu: super mega tare am ajuns la zenton titan

Nume: buna dancan 315:28 09.03.2013

Membru: DA

Comentariu: lam terminat desi nimeni nu cred ca a reusit ce numi place e ca mereu dwagnoid tre sa fie in centrul atentieei dece tigruela nue sau sau mata oricum tere joc dar nu e 3d si asta ma enerveaza pentru ca se putea simai bine de ex.mai multe lvl apropo doinita tiam facut un cadou tiam adus 6 filme porno 3 prezarvative si pe mine haide toate curvele ca doinita la mine haida dai beibi dai asa suge suge o,o,o. doinita vrei inca o seara de placeri? da? sau da?

Nume: Ionut 415:35 18.02.2013

Membru: DA

Comentariu: Epic game

Nume: dancan 516:05 06.09.2012

Membru: DA

Comentariu: super extrem de tot