SPONGEBOB PE INSULA - JOCURI PENTRU COPII
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
SPONGEBOB PE INSULA - JOCURI PENTRU COPII - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Spongebob pe Insula: In acest nou joc cu personajul din desenele animate cu Spongebob va trebui sa te gandesti din ce in ce mai bine la modul in care sa alergi cat mai repede, sa fugi de monstrul cel verde cu un ochi ce este in spatele tau si ce vrea sa te manance, sa te omoare. Nu rata nici un diamant de pe marginea jocului si incearca sa gasesti cele mai frumoase si mai tari obstacole peste care sa sari, insa sa le iei in mana si sa dai dupa monstrul verde de pe insula.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa il controlezi pe Spongebob sa ajunga cat mai repede la finalul jocurilor si sa treaca de toate nivelele de dificultate pe care le are in super jocul Spongebob pe Insula.

Cuvinte cheie: jocuri spongebob 2012, jocuri spongebob cu barca, jocuri spongebob pe mare, jocuri spongebob si monstrul, jocuri cu monstrul verde, jocuri spongebob run, jocuri spongebob alearga, jocuri spongebob fuge,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Punctaj: 72%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: rauca 116:52 10.11.2012

Membru: DA

Comentariu: jocurile pentru copii sunt frumoase mai ales jocurile cu gambal da cel mai mult imi place jocul cu think pink pa.