FERMA CU PORCI - JOCURI CU FERME
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
FERMA CU PORCI - JOCURI CU FERME - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Ferma cu Porci: Noile jocuri cu Ferma cu Porci sunt printre putinele jocuri cu ferme de porci deosebit de amuzante si hazlii in care tu va trebui sa alergi dupa animaleel ce tocmai au scapat din grajdul lor si ce au facut o gramada de ravagii in toate locurile unde fermierul fermei de porci a plantat plante, legume, rosii, castraveti, morcovi, pastarnac, capsuni, pomi fructiferi, prune, tomate precum si altele si porcii au dat navala in gradibna fermierului de porci, iar toata munca sa a fost in zadar. Incearca sa salvezi toate aceste pasari, legume, de porcii ce vor sa manance tot ce le cade in cale, deoarece porcilor nu le rezista nimic, iar orice porc poate manca o gramada de bunatati.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa il coordonezi pe fermierul porcilor astfel incat sa ii prinda pe toti si sa ii bage in cusca porcilor in noul joc cu Ferma cu Porci.

Cuvinte cheie: jocuri cu porci, jocuri cu animale 2012, jocuri cu animale domestice, jocuri cu purcelusi, jocuri cu purcei, jocuri cu porci mari, jocuri cu porci mici, jocuri prinde porcii, jocuri cu fermierul porcar, jocuri cu fermierul de porci,

Ferma cu Pinguini Ferma cu Gaini Ferma cu Oi Ferma cu Legume Ferma Martin Ferma Mania

Publicitate

Punctaj: 68%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: gggg 120:05 25.03.2013

Membru: DA

Comentariu: merge esti tu proasta

Nume: Ksenija 219:26 15.06.2012

Membru: DA

Comentariu: Nici maxar nu merge