PAZALURI CU DORA - JOCURI PAZALURI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PAZALURI CU DORA - JOCURI PAZALURI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Pazaluri cu Dora: Un nou joc de puzzle deosebit de interesant care o intruchipeaza pe micuta Dora si prietenul ei Diegi si in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa te gandesti cat mai bine si mai mult cum trebuie sa procedezi pentru a putea rezolva acest super joc de indemanare si logica de pazal cu Dora si Diego. Tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti si sa iti inchipui cum ar arata imaginea lui Dora in acest superb joc de pazal. Gandeste-te cat mai bine si reuseste sa rezolvi pazalul pentru ca la final sa obtii o imagine cat mai buna si potrivita cu mica Dora si amicul ei Diego.

Instructiuni: cu ajutorul mouse-ului incearca pana reusesti sa rezolvi acest super pazal cu micuta Dora si incearca sa ajungi pana la ultimul nivel al acestui joc de pazal.

Cuvinte cheie: jocuri pazaluri 2012, jocuri pazal 2012, jocuri dora 2012, jocuri cu dora si diego 2012, jocuri puzzle 2012, jocuri puzzle cu dora, jocuri de gandire cu dora, jocuri de indemanare cu dora, jocuri puzzle desene animate,

Pazal Dora Explorer Barbie,Dora Si Printul De Gatit Cu Dora BMX-ul lui Dora Dora - Gaseste Diferentele Dora cu Skiurile

Publicitate

Punctaj: 78%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai