PAZAL DORA EXPLORER - JOCURI PAZALURI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PAZAL DORA EXPLORER - JOCURI PAZALURI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Pazal Dora Explorer: Un nou joc de pazal cu Dora Explorer unde va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa te gandesti cum trebuie sa rezolvi acest super pazal pentru ca sa obtii o imagine cat mai buna a Dorei intr-o aventura pe munte. Fi cat mai concentrat si incearca sa fi cat mai creativ pentru a putea sa te gandesti cum ar trebui sa arate in final imagine a carui personaj principal este micuta Dora. Incearca pana reusesti sa termini acest joc de pazal foarte interesant si distractiv pentru toti copii carora le place de micuta Dora si incearca sa termini toate nivelele acestui super joc de pazal cu Dora Explorer.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci toata treaba in acest joc si sa reusesti in cele din urma sa rezolvi acest super joc cu Pazal Dora Explorer.

Cuvinte cheie: jocuri puzzle 2012, jocuri logice pentru copii 2012, jocuri pentru copii 2012, jocuri cu dora 2012, jocuri pazaluri 2012, jocuri pazal 2012, jocuri dora explorer 2012, jocuri cu dora si animalele, jocuri cu dora in jungla,

Pazaluri cu Dora Pazal cu Ben 10 Pazal Frumoasa si Bestia Pazal Hannah Montana Pazal Bakugan Pazal cu Alba ca Zapada

Publicitate

Punctaj: 68%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: eutalia 116:38 20.12.2012

Membru: DA

Comentariu: ce fel de joc e si asta ca se in carca greu