PARCARI DE AVIOANE - JOCURI CU AVIOANE
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PARCARI DE AVIOANE - JOCURI CU AVIOANE - JOCURI ONLINE
Descriere: Noile jocuri cu Parcari de Avioane sunt deosebit de frumoase si de noi avand in vedere ca avionul de pasageri precum si avioanele de lupta, de transport marfa sau celelalte sunt gata aterizate pe pista de avioane. Incearca sa iti duci misiunile la bun sfarsit si sa reusesti sa parchezi din ce in ce mai multe avioane si avionase mici si mari. Fii cat mai rapid si incearca sa te misti cat mai repede astfel incat sa umplii parcul avioanelor cu avioane de la mic la mari. Ai mare grija in trafic sa nu te accidentezi de celelalte avioane si sa incerci sa ajungi la punctul final al jocului cu Parcari de Avioane.
Parcari de Avioane

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa coordonezi avionul astfel incat sa ajungi cu el in parcarile avioanelor in noul joc cu Parcari de Avioane.

Cuvinte cheie: jocuri cu avioane 2012, jocuri cu zburatoare, jocuri cu avioane pe pista, jocuri parcheaza avionul, jocuri cu avion de parcat, jocuri cu parcari 2012, jocuri parcari 2012, jocuri avioane mari, jocuri avioane de pasageri, jocuri avioane de condus, jocuri cu avioane pe sol,

Jocuri din aceeasi categorie

Avioane la Aeroport Avioane de Razboi Avioane in Lupta Avioane de Pasageri Avioane de Lupta Razboiul Avioanelor Avioane de Acrobatii Avioane de Curse Avioane de Hartie AVIOANELE LEGO
Punctaj: 80%

Iti place jocul?

DA! NU!
Ce parere ai, ti-a placut jocul?
Publicitate
Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: sutic 116:22 10.07.2012

Membru: DA

Comentariu: nu incepe jocul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicitate