MASINI URIASE - JOCURI CU MASINI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
MASINI URIASE - JOCURI CU MASINI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Masini Uriase: Condu cele mai frumoase si mai puternice monster truck-uri alaturi de ceilalti jucatori ai acestui joc in care va trebui sa mergi cat mai repede cu masinile pe care le ai, sa cuceresti toate nivelele de le cele mai simple pentru copii cei mici pana la cele mai complicate pentru adulti. Ai mare grija sa nu te accidentezi in momentul in care treci cu uriasele masini peste orice obstacol ce iti sta in care sau obiect ce vine spre tine. Poti de asemenea sa treci cu aceasta super masina gigantica peste alte masini mai mici pe care cu siguranta le vei distruge. Sper ca te distrezi jucand Masini Uriase.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste masini la cel mai rapid mod, sa treci peste toate obiectele din calea ta, iar in momentul in care ajungi la linia de finish sa aduni punctele bonus.

Cuvinte cheie: jocuri masini 2012, jocuri cu masini gigantice, jocuri cu super masini, jocuri cu masini care trec peste alte masini, jocuri cu masini monster truck, jocuri cu masini cu roti mari, car games online 2012,

Lupta Masinilor Pazal cu Masini Pazal Masini de Curse Masini de Epoca MASINI LEGO TRANSFORMERS CU MASINI

Publicitate

Punctaj: 75%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai