ATV PE LEMNE - JOCURI CU ATV
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
ATV PE LEMNE - JOCURI CU ATV - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Atv pe Lemne: Incearca chiar acum cel mai nou si mai tare joc cu atv-uri in care va trebui sa fci astfel incat sa te catari pe toate stancile si pe toate obstacolele pe care le ai in drumul si in traseul tau pentru a reusi sa castigi din ce in ce mai multe obstacole, a reusi sa ajungi de la partea unde nivelul de dificultate este mai scazut, deoarece jocul este pentru copii mici insa pe masura ce avansezi va trebui sa te urci peste lemnele inalte ce sunt destul de greu de traversat. Lemnul ce mai mare va ramane la sfarsit astfel incat bustenii precum si toti pomii cei mai mari sunt pusi la sfarsit si peste ei va trebui sa treci. Ai mare grija la gropile pline de noroi prin care va trebui sa treci, si mare grija deoarece atv-urile de lemne derapeaza si patineaza daca terenul nu este uscat sau daca te aflii intr-o mlastina. Fii cat mai atent si accelereaza pentru a iesi din gropile pline cu mocirla pentru a-i intrece pe toti ceilalti concurenti in noul joc cu atv-uri Atv pe Lemne.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste atv-uri in cel mai agresiv si mai rapid mod pe care il poti face tu pentru a reusi sa cuceresti toate castele de pe varful muntilor din tarile in care te plimbi cu Atv pe Lemne.

Cuvinte cheie: jocuri cu atv 2012, jocuri online cu atv 2012, jocuri noi cu atv 2012, jocuri tari cu atv, cele mai noi jocuri cu atv 2012, jocuri cu atv in noroi, jocuri cu atv pe camp, jocuri cu atv si motociclete 2012, jocuri cu atv pe obstacole, jocuri cu atv pe pietre, atv games online 2012, Stunt Dirt Bike,

Mario pe Atv Ben 10 pe Atv Soldatul pe Atv Mos Craciun pe Atv Atv Offroad Atv de Noroi

Publicitate

Punctaj: 88%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: alex 116:02 19.12.2012

Membru: DA

Comentariu: i fain jcu