FLINSTONES PE ATV - JOCURI CU ATV
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
FLINSTONES PE ATV - JOCURI CU ATV - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Flinstones pe Atv: Flinstones pe Atv este un super joc cu atv-uri in care va trebui sa mergi cat mai tare cu atv-urile pe care le ai, sa reusesti sa intreci tot ce gasesti la orizont alaturi de personajul din desenele animate de la cartoon network sau disney channel. Ai mare grija sa nu te dezechilibrezi pe atv-urile pe care le ai deoarece va fi destul de greu pentru tine sa ajungi cat mai repede in fruntea clasamentului si sa castigi campionatele de curse si intreceri au atv-uri. Urca-te peste toate obstacolele si obiectele ce le gaseste Flinstones pe treaseul sau prin desert si in mod special pe pietrele gigantice, uriase care sunt puse in calea atv-elor din Flinstones pe Atv in mod special sa-l incurce.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste atv-uri si sa reusesti sa ajungi in primele locuri ale jocurilor cu Flinstones pe Atv.

Cuvinte cheie: jocuri atv 2012, jocuri online 2012, jocuri noi 2012, jocuri online cu atv 2012, jocuri cu flinstones in masina, jocuri cu flinstones si atv, atv games online 2012,

Camionul lui Flinstones Mario pe Atv Ben 10 pe Atv Soldatul pe Atv Mos Craciun pe Atv Atv Offroad

Publicitate

Punctaj: 83%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: Ioana 117:23 19.08.2012

Membru: DA

Comentariu: MEDIU