ATV PE ZAPADA - JOCURI CU ATV
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
ATV PE ZAPADA - JOCURI CU ATV - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Atv pe Zapada: Incearca chiar acum cel mai nou si cel mai tare joc in care va trebui sa te folosesti de cele mai puternice si cele mai rapide atv-uri intr-o cursa contra cronometru pentru a reusi sa ajungi dintr-o parte a insulei inghetate pana in cealalta in cel mai scurt timp posibil. Ai mare grija sa nu te accidentezi de diferitele obstacole pe care le ai in calea ta, si totodata va trebui sa sari peste gropile, peste gaurile de gheata sau bustenii, pomii, lemnele, pietrele stancile pline de zapada ce le vei intalni in calea ta in noul joc cu atv-uri Atv pe Zapada.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste atv-uri cat mai bine, in cel mai bun mod posibil astfel incat sa ajungi la performante mondiale ale unui expert in atv chiar in jocul de copii cu Atv pe Zapada.

Cuvinte cheie: jocuri cu Atv pe Zapada noi, jocuri cu Atv pe Zapada gratis, jocuri cu atv pe gheata, jocuri cu atv iarna, jocuri cu zapada, jocuri cu masina pe zapada, jocuri cu masina pe gheata, jocuri cu atv 2012, jocuri noi cu atv 2012, jocuri de iarna 2012, jocuri de iarna pentru copii 2012,

Ben 10 pe Zapada Mario pe Atv Ben 10 pe Atv Soldatul pe Atv Mos Craciun pe Atv Atv Offroad

Publicitate

Punctaj: 76%

Iti place jocul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai