DINO ZUMA - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
DINO ZUMA - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Incearca chiar acum noul joc Dino Zuma in care va trebui sa iti pui mintea la contributie in ceea ce consta tintirea cu ouale dinozaurilor exact in mijlocul cuibului care contine puii de dinozaur. Fii cat mai atent si incearca sa nimeresti alaturi de ouale pictate in mod diferite, de culori diferite cat mai atragatoare, deoarece doar asa poti ajunge sa castigi noi nivele de dificultate in super jocul de indemanare precum si de logica distraciva pe care vi-l recomandam cu placere. Fii cat mai atent si gaseste posibilitatile potrivit carora tu sa ataci cuibul dinozaurilor cu oua si sa le spargi pe toate din prima.

Dino Zuma

Cuvinte cheie: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri rex, jocuri cu dinozauri t-rex expres, jocuri cu dinozauri arunca bolovanii, jocuri cu dinozauri mici, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri si oua, jocuri arunca cu oua, jocuri cu ouale dinozaurilor, jocuri de indemanare, jocuri logice, jocuri de logica, dynomite deluxe,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul DINO ZUMA si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Publicitate