MAHJONG CONNECT - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
MAHJONG CONNECT - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Noul joc de logica Mahjong Connect este printre cele mai jucate jocuri de indemanare, in care va trebui sa conectezi tabletele mah jong cat mai bine astfel incat sa obtii cat mai multe puncte pe urma distrugerilor de table ale Mahjong-ului. Fii cat mai atent sa nu gresesti connectarea acestor table, deoarece nu vei fi punctat cu nici un punc, insa in momentul in care observi intr-un interval de timp mai repede tablele de Mahjong Connect jocul iti va oferi un bonus substantial la finalul fiecarui nivel de dificultate. Incearca sa te descurci cat mai bine in noul joc de logica si de indemanare pentru copii cat si pentru adulti.

Mahjong Connect

Cuvinte cheie: jocuri Mahjong Connect, jocuri Mahjong Connect 2, jocuri Mahjong deluxe, jocuri Mahjong 3, jocuri Mahjong Connect 3, jocuri de gandire, jocuri de indemanare, jocuri de logica, jocuri logice, jocuri pentru adulti, jocuri de gandire pentru adulti, jocuri mahjong gratuite, jocuri mahjong alchemy, jocuri mahjong master, jocuri mahjong 2012, jocuri mahjong 3d,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul MAHJONG CONNECT si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: cristinA 108:56 18.05.2013

Membru: DA

Comentariu: VREAU SSA DESCARC JOCUL

Publicitate