JEWEL QUEST - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
JEWEL QUEST - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Castiga din ce in ce mai multe puncte in noul joc cu diamante si cristale, safire si rubine, in care va trebui sa muti diamantele colorate de pe pozitiile pe care sunt astfel incat sa reusesti sa obtii puncte importante in contul tau avand in vedere clasamentul jucatorilor. Fii cat mai atent, gaseste cat mai multe solutii astfel incat sa reusesti sa combini culorile diamantelor si sa ajungi al cele mai complicate si mai dificile nivele de indemanare. Incearca sa gasesti toate mutarile convenabile ale jocului alaturi de care va trebui sa castigi punctele bonus pentru ajungerea in topul jocului Jewel Quest.

Jewel Quest

Cuvinte cheie: jocuri Jewel Quest, jocuri cu diamante, jocuri cu diamante si cristale, jocuri cu cristale, jocuri de indemanare, jocuri de logica, jocuri logice, jocuri de logica cu diamante, jocuri de indemanare cu diamante, jocuri jewel quest 3, jocuri jewel quest gratuite, jocuri jewel quest 2, jocuri jewel quest mysteries, jocuri jewel of atlantis, jocuri jewel journey,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul JEWEL QUEST si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Publicitate