BEJEWELED TWIST - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
BEJEWELED TWIST - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Descarca gratis unul dintre cele mai jucate jocuri cu diamante si cristale, rubine si safire in care tu va trebui sa interschimbi pozitia acestora astfel incat sa reusesti sa creezi un scor cat mai mare si sa ajungi in fruntea clasamentului jucatorilor care vor sa sparga si sa distruga toate diamantele care exista in acest joc. Castiga cat mai multe puncte bonus, incearca sa distrugi cat mai multe diamante Bejeweled deodata deoarece atunci bonusul va fi mult mai mare. Twist-ul Bejeweled va creste in funtie de timpul de terminare a nivelelor, astfel cu cat reusesti sa spargi mai multe diamante intr-un timp cat mai scurt bonusul va fi din ce in ce mai mare. Spor la Bejeweled Twist.

Bejeweled Twist

Cuvinte cheie: jocuri Bejeweled Twist, jocuri cu diamante, jocuri de indemanare, jocuri cu cristale, jocuri logice, jocuri de logica, jocuri cu diamante colorate, jocuri bejeweled 3, jocuri bejeweled 2, jocuri bejeweled 4, jocuri bejeweled 10, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled 2 deluxe, jocuri 1001,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul BEJEWELED TWIST si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: ady 120:34 08.01.2013

Membru: DA

Comentariu: unde se descarca in calc la mine

Publicitate