PARCHEAZA MASINI - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PARCHEAZA MASINI - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Parcheaza cat mai multe dintre masinile care vin la Mall, la mall-ul pe care-l gestionezi tu, si incearca astfel sa faci o ordine si o disciplina cat mai potrivita in noul joc cu masini de parcat. Fii cat mai atent la parcarile pline de masini deoarece in cazul in care te vei accidenta de o alta masina, sau vei depasi, zgaria masinile parcate va trebui sa le repari sau chiar sa le platesti proprietarilor daune pentru a-si putea cumpara alta masina. Incearca sa castigi din ce in ce mai multe probe avand in vedere modul in care parchezi masinile din parcarea de masini care incetu cu incetu incepe sa se umple.

Parcheaza Masini

Cuvinte cheie: jocuri cu parcari, jocuri parcheaza masini, jocuri cu masini de parcat, jocuri parcheaza masinile, jocuri cu masini, car games, jocuri de descarcat, jocuri pentru baieti, jocuri cu parcari de masini, jocuri cu masini in parcare, jocuri cu masini noi, park a lot 2,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul PARCHEAZA MASINI si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: augustin 115:49 06.04.2013

Membru: DA

Comentariu: este un joc prost

Publicitate