BILE LOGICE - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
BILE LOGICE - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Castiga cat mai multe puncte din noul joc de indemanare pe care il ai intr-un timp cat mai scurt reusind sa distrugi coloratele bile si bilute pentru a le face sa dispara. In momentul in care doua bile colorate, de aceasi culoare indiferent ca sunt saltarete sau nu sunt una langa cealalta va trebui sa dai click pe ele, iar ele se vor distruge, vor disparea. Castiga astfel din ce in ce mai multe puncte in distrugerea bilelor colorate astfel incat sa reusesti sa obtii puncte bonus care sa te claseze cat mai sus in clasamentul jocurilor de indemanare, de logica. Ordoneaza toate aceste bile pentru a prinde cat mai multe puncte pe diferitele nivele.

Bile Logice

Cuvinte cheie: jocuri cu bile, jocuri de gandire, jocuri pentru adulti, jocuri de plictiseala, jocuri cu bilute, jocuri cu bile colorate, descarca jocuri cu bile, jocuri de indemanare, jocuri cu bile frumoase, jocuri de logica, jocuri logice, jocuri pentru copii, jocuri de perspicitate, jocuri cu bile gratis, jocuri cu bile gratuite, jocuri cu bile bubbles, jocuri cu bile saltarete, jocuri cu bile rosii,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul BILE LOGICE si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Publicitate