IMPUSCA GAINILE - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
IMPUSCA GAINILE - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Alaturi de vanatorii pe care ti-i alegi tu, va trebui sa faci o echipa cat mai buna si mai priceputa in alee vanatului astfel incat sa reusesti sa impusti din ce in ce mai multe ratel, gaini, pasari, cioare, precum si alte zburatoare pe care le vei avea in fata ta. Pusca pe care o ai este de mare ajutor, deci modul in care vei impusca gainile care zboara in fata ta va fi decisiv. Modul de a zbura a gainilor este estul de ciudat, deoarece ele zboara peste tot, iar tu va trebui sa tragi cu gloantele pe care le ai cat mai bine in toate ratele sau gainile spatiale pe care le ai pe campul din calea ta. Fii cat mai atent sa nu iti impusti camarazii, oamenii de vanatoare care sunt cu tine si incearca sa gasesti cat mai multe prioritati ale noului joc cu gaini de impuscat.

Impusca Gainile

Cuvinte cheie: jocuri cu gaini, jocuri cu pasari, jocuri cu animale, jocuri cu rate, jocuri impusca cainile, jocuri cu impuscaturi, jocuri de actiune, jocuri pentru baieti, jocuri cu pusti, jocuri cu pistoale, jocuri trage cu pusca, jocuri tari, jocuri miniclip, JOCURI CU IMPUSCATURI DOWNLOAD, jocuri cu gaini download, jocuri gaini in spatiu,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul IMPUSCA GAINILE si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: adi 111:58 16.07.2012

Membru: DA

Comentariu: e super

Publicitate