PESCUIT 3D - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PESCUIT 3D - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Incearca noul joc de Pescuit 3D in care va trebui sa iti pui in practica toate cunostintele pe care le-ai dobandit de-a lungul timpului in noile jocuri de actiune cu pestii din lacul plin de nevertebrate. Mare grija la modul in care incerci sa dobori toate aceste recorduri de pescuit, deoarece pestii cei mari se prind cu momeala buna, facuta cu zile inainte si cu foarte foarte multa rabdare. Fii din ce in ce mai atent la modul in care reusesti sa pacalesti pestii ce vin pe langa barca, iahtul, vasul tau si incearca sa ii momesti cat mai repede in noul joc de Pescuit 3D.

Pescuit 3D

Cuvinte cheie: jocuri la Pescuit, jocuri 3d, jocuri de pescuit, jocuri pescuieste, jocuri pescuit la unghita, jocuri pescuit pe mare, jocuri pescuit pe lac, jocuri pescuit pe mare, jocuri pescuit cu barca, jocuri pescuit la pluta, jocuri pescuit sportiv 3d, jocuri pescuit gratis, jocuri pescuit pe lac, jocuri pescuit la rau de munte, jocuri pescuit la crap,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul PESCUIT 3D si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: raul 119:26 26.02.2013

Membru: DA

Comentariu: frumos joc

Nume: Martz Emanuel 222:33 18.09.2012

Membru: DA

Comentariu: Imi plac jocurile de pescuit

Nume: FLORIN 319:40 29.07.2012

Membru: DA

Comentariu: VREAU SA IAU JOCU BENTEN VREAU SA INU JOCU ZUMA

Publicitate