ZUMA DELUXE - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
ZUMA DELUXE - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Descarca chiar acum cel mai jucat joc al momentului Zuma Deluxe, in care va trebui sa arunci cu bile si bilute colorat cat mai repede si mai tare in ciorchinele de bile care se rotesc in jurul broscutei Zuma. Fii cat mai atent si incearca sa faci o treaba cat mai buna in cel mai scurt timo astfel incat sa distrugi toate bilele si bilutele colorate ale jocului. Ceea ce va trebui sa faci este sa tintesti cat mai bine cu bilele zuma si sa spargi lantul bilelor zuma-ului. cu mouse-ul va trebui sa te descurci cat mai bine si astfel sa reusesti sa lasi jocul fara nici o bila colorata. Descarca jocul gratis si fara nici o obligatie de pe site-ul detinator! Fii cat mai atent sa nu iti scape bilele deoarece vei pierde tot sirul lor, iar broscuta din mijlocul lor le va manca, tu pierzand din ce in ce mai nivele. Jocul Zuma Deluxe este facut atat pentru copii cat si pentru adulti, incearca sa treci de toate nivelele de dificultate.

Zuma Deluxe

Cuvinte cheie: download zuma, descarca zuma, jocuri descarca zuma online, download jocuri cu bile, descarca jocuri cu bile, descarca jocuri pentru copii, download jocuri pentru copii, download jocuri de indemanare, download jocuri frumoase, descarca jocuri noi, download jocuri 2012,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul ZUMA DELUXE si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: Ionut 119:17 14.05.2012

Membru: DA

Comentariu: Eminiclip.ro are dreaptate. Este unul dintre cele mai frumoase jocuri de jucat pe calculator!

Nume: Eminiclip.ro 219:13 14.05.2012

Membru: DA

Comentariu: Unul dintre cele mai frumoase jocuri! Imi place!

Publicitate