TIMON SI PUMBA - PICIOARE MARI, CREIER MIC - DESENE CU TIMON SI PUMBA
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
TIMON SI PUMBA - PICIOARE MARI, CREIER MIC - DESENE CU TIMON SI PUMBA - DESENE ANIMATE

Descrierea desenului Timon si Pumba - Picioare Mari, Creier Mic: Asadar iata-ne ajuni la ultimul episod de astazi de desene din seria desenelor cu timon si pumba. Totul incepe cu cei doi prieteni care stau intinsi cu burta la soare si nu le pasa de nimic. In acest timp timon citea presa scrisa unde de altfel a gasit un articol foarte interesant pentru pumba. Era un articol cu unul dintre eroii lui pumba si anume Yeti,acel animal mare si paros este eroul lui pumba iar el doreste neaparat sa porneasca in cautarea lui. La inceput timon este sceptic in privinta calatorie de a-l gasi pe Yati dar cand aude ca acolo vor fi si multi gandaci acesta nu mai sta pe ganduri. O data ajunsi in padurea unde se presupune ca ar fi Yeti acestia se pare ca sunt norocosi caci nu dupa multa vreme apare si mult asteptatul Yeti,iar cei trei sa imprietenesc repede. Sa vedem cun v-a decurde reletia de prietenie intre cei trei.

Cuvinte cheie: desene cu timon si pumba noi, desene cu timon si pumba in romana, desene cu timon si pumba in limba romana, desene animate cu timon si pumba, desene animate cu timon si pumba toate episoadele, desene animate cu timon si pumba in romana, desene animate cu timon si pumba in limba romana, desene animate cu timon si pumba noi, desene animate cu animale, desene animate in jungla, desene animate in padure, desene animate cu porcul mistret, desene animate nevastuica, desene animate cu regele leu, desene animate cu regele leu in romana, desene animate cu regele leu 2 in romana, desene animate cu regele leu 3 in romana,

Vizioneaza episodul: Timon si Pumba - Picioare Mari, Creier Mic pe JocuriLand.ro - Taramul Desenelor Online

Cele mai noi desene Cele mai tari desene Cele mai votate desene

Desene din aceeasi categorie

Timon si Pumba - Ce-ti Doresti Timon si Pumba - Cuibusor De Nebunii Timon si Pumba - Bifoni In Balon Timon si Pumba - Pirati De Ocazie Timon si Pumba - Meteoritul Meu, Prietenul Meu Timon si Pumba - Peripetii Langa Nil Timon si Pumba - Mai Rapid Ca Pasarea Rapida Timon si Pumba - E Destul De Iute?
Punctaj: 100%

Iti place desenul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest desen impreuna cu prietenii tai

Publicitate