INAZUMA ELEVEN EPISODUL 61- ULTIMA LUPTA! GENESIS 1 - DESENE CU INAZUMA ELEVEN
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
INAZUMA ELEVEN EPISODUL 61- ULTIMA LUPTA! GENESIS 1 - DESENE CU INAZUMA ELEVEN - DESENE ANIMATE

Descrierea desenului Inazuma Eleven Episodul 61- Ultima lupta! Genesis 1: Dupa ce le povesteste baietilor ca de fapt, jucatorii academiei aliea nu sunt extraterestrii, ci oamnei normali, dar care au gustat din puterea meteoritului Aliea, si ca de fapt, tatal antrenoarei vrea sa controleze tot guvernul cu ajutorul acelui meteorit, baietii sunt de-a dreptul socati. Dar meciul trebuie sa inceapa, si se pare ca echipa Genesis este extrem de puternica, si nu par deloc a fi oameni, ca si jucatorii echipei Raimon. Chiar daca Endou incearca sa ii spuna unui jucator ca nu este corect ceea ce fac, si ca fotbalul adevarat nu se joaca asa, acesta nu il asculta, si ii spune ca nu stie despre ce vorbeste, dar sa se pregateasca, caci Genesis nu pierde niciodata.

Cuvinte cheie: desene cu inazuma eleven in romana, desene cu inazuma eleven toate episoadele in romana, desene cu inazuma eleven toate episoadele, desene cu inazuma eleven dublat in romana, desene cu inazuma eleven in limba romana, desene cu inazuma eleven cartoon network, desene animate cu inazuma eleven, desene animate cu inazuma eleven in romana, desene animate cu inazuma eleven toate episoadele, desene animate cu inazuma 11, desene animate cu Endou Mamoru, desene animate cu fotbalisti, desene animate cu fotbal, desene animate pentru baieti, desene animate cu meciuri, desene animate cu sportivi, desene animate cu copii, desene animate cartoon network, desene cu inazuma eleven ultima lupta genesis,

Vizioneaza episodul: Inazuma Eleven Episodul 61- Ultima lupta! Genesis 1 pe JocuriLand.ro - Taramul Desenelor Online

Cele mai noi desene Cele mai tari desene Cele mai votate desene

Desene din aceeasi categorie

Inazuma Eleven Episodul 13- Finala! Academia Royal! partea 2 Inazuma Eleven Episodul 3- Lovitura mortala Inazuma Eleven Episodul 28- Munca Inazuma Eleven Episodul 43- Tehnica suprema si ascunsa a bunicului Inazuma Eleven Episodul 53- Intunericul inghetat Inazuma Eleven Episodul 37- Teikoku loveste din nou Inazuma Eleven Episodul 36- Puterea ascunsa Inazuma Eleven Episodul 30- Doboara-i!
Punctaj: 58%

Iti place desenul?

DA! NU!

Publicitate

Comenteaza acest desen impreuna cu prietenii tai

Publicitate