INAZUMA ELEVEN EPISODUL 49- SIMTE RITMUL - DESENE CU INAZUMA ELEVEN
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
INAZUMA ELEVEN EPISODUL 49- SIMTE RITMUL - DESENE CU INAZUMA ELEVEN - DESENE ANIMATE

Descrierea desenului Inazuma Eleven Episodul 49- Simte ritmul: Baietii sunt extrem de incantati de acest oras, si deodata, se intalnesc cu Tsunami, acre ii anunta ca s-a alaturat echipei scolii lui de fotbal, si acea echipa ar vrea sa joace un meci cu Raimon, castigatorii Frontierei Fotbalului. Baietii accepta fara ezitare, insa deodata apare antrenoarea, si le spune ca nu poate permite acest meci, lasandu-i pe toti cu gura cascata. Ea le explica ca in fiecare zi apar oponenti tot mai puternici, echipe din Academia Ailea, si trebuie sa se antreneze serios, nu sa piarda timppretios jucand cu o echipa locala, mult mai slaba decat ei. Tsunami se simte jignit, si incearca in continuare sa ii convinga sa joace cu ei, caci nu sunt slabi de loc, ba chiar sunt cei mai buni din regiune.

Cuvinte cheie: desene cu inazuma eleven in romana, desene cu inazuma eleven toate episoadele in romana, desene cu inazuma eleven toate episoadele, desene cu inazuma eleven dublat in romana, desene cu inazuma eleven in limba romana, desene cu inazuma eleven cartoon network, desene animate cu inazuma eleven, desene animate cu inazuma eleven in romana, desene animate cu inazuma eleven toate episoadele, desene animate cu inazuma 11, desene animate cu Endou Mamoru, desene animate cu fotbalisti, desene animate cu fotbal, desene animate pentru baieti, desene animate cu meciuri, desene animate cu sportivi, desene animate cu copii, desene animate cartoon network, desene cu inazuma eleven simte ritmul, desene cu inazume eleven tsunami,

Vizioneaza episodul: Inazuma Eleven Episodul 49- Simte ritmul pe JocuriLand.ro - Taramul Desenelor Online

Cele mai noi desene Cele mai tari desene Cele mai votate desene

Desene din aceeasi categorie

Inazuma Eleven Episodul 29- Echipa Ailea Inazuma Eleven Episodul 61- Ultima lupta! Genesis 1 Inazuma Eleven Episodul 58- Distrus in bucati Inazuma Eleven Episodul 8- Inspaimantatorii fotbalisti roboti Inazuma Eleven Episodul 46- Obstacolul capitanului Inazuma Eleve Episodul 45- Cea mai puternica echipa, Genesis Inazuma Eleven Episodul 1- Sa jucam fotbal Inazuma Eleven Episodul 33- Cine-i cel mai bun striker?
Punctaj: 80%

Iti place desenul?

DA! NU!
Comenteaza acest desen impreuna cu prietenii tai

Publicitate